spacer
spacer
 

Малки обяви

Перник

Малки обяви от Перник и региона

Малки Обяви
Днес има 10 Малки Обяви в тази категория.

Авто Център "ГЕМ" гр.Перник, кв.Изток ...

Авто Център "ГЕМ" гр.Перник, кв.Изток (срещу супермаркет СБА), предлага големи промоции на Газови уредби и Газови инжекциони за бензинови и дизелови автомобили. Предлага и лизинг с минимално оскъпяване. Телефон: 0895 755 558.

Комплекс "Фън Спорт" в с. Конска близо до град Брезник...

Комплекс "Фън Спорт" в с. Конска близо до град Брезник работи за Вас всяка събота и неделя от 12 до 19 часа. Заповядайте при нас и се забавлявайте на нашите атракциони - конна езда, картинг писта, пейнтбол, ATV- та, въжена тролей и много други. За организирани тимбилдинги работим и през седмицата. Комплекс Фън Спорт Ви очаква. Телефон 0887 717 875.

Уважаеми съграждани, от осми до двадесет и пети април...

Уважаеми съграждани, от осми до двадесет и пети април на паркинга пред ЕКОКОНЦЕПТ ще бъде разположен инфомобила на Екотерм Проект. Тук ще можете да се запознаете с най-новите тенденции в отоплението с възобновяеми енергийни източници, както и с най-новите продукти на Бисолид, Еко Грийн Терм, Ди Калор, Волф, Вайлант и много други утвърдени производители в бранша. Заповядайте при нас - ЕКОКОНЦЕПТ, гр.Перник, ул."Георги Сава Раковски" - до железния мост; тел.:0896 820 750.

На 25 Април от 16:00 часа в Средно Училище “Свети Свети Кирил и Методий” ...

На 25 Април от 16:00 часа в Средно Училище “Свети Свети Кирил и Методий” гр. Радомир ще се проведе Благотворителен базар под наслов: “С Добро по Великден” Част от средствата ще бъдат дарени за кампания в подкрепа на деца с увредено зрение и слух! Заповядайте!

"Би Ту Би Тийм" търси търговски представители...

"Би Ту Би Тийм" търси търговски представители за кол центъра си в град Перник. Изисквания: Комуникативност, основни компютърни умения, лична мотивация и отговорност към поставените цели. Опит в продажбите по телефон ще се счита за предимство. Фирмата предлага добро финансово възнаграждение и мотивираща бонус схема. За контакти телефон 0876 950 188.

Нов мобилен сервиз за гуми от 14 до 56 цола...

Нов мобилен сервиз за гуми от 14 до 56 цола, с нова и модерна техника. Работно време 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Персонал с опит в бранша повече от 10 години. Работи на територията на цяла Западна България, на достъпни цени. Телефон за връзка 0876 300 013

Фирма в град Перник търси оператор на бетонов ...

Фирма в град Перник търси оператор на бетонов възел на постоянна работа, на график. За контакти телефони : 0888 35 18 64 и 0887 45 90 91

Транспортна фирма от град Перник търси да назначи...

Транспортна фирма от град Перник търси да назначи международен шофьор за превоз на товари с категория С+ Е за релация България - Гърция. Добро заплащане и условия на труд. Телефон: 0896 81 15 19

Баничарници в град София, в квартал Бояна и...

Баничарници в град София, в квартал Бояна и квартал Павлово, търсят да назначат майстори на баници и закуски. Добри условия на труд и заплащане. За кандидатите извън София е подсигурена квартира.Телефон за контакт 0888 77 22 18.

ЕТ Здравко Георгиев град Перник, търси...

ЕТ Здравко Георгиев град Перник, търси да назначи складови работници. Много добри условия на труд. Телефон за информация 0898 50 90 85.