spacer
spacer
 

Малки обяви

Перник

Малки обяви от Перник и региона

Малки Обяви
Днес има 9 Малки Обяви в тази категория.

Фирма "А И Г" в град Перник предлага...

Фирма "А И Г" в град Перник предлага сертифициран дезинфектант за дезинфекция срещу вируси за вашият дом, офис, автомобил и бизнес. Дезинфектантът има виросоцидно действие.Адрес на фирмата: град Перник, квартал "Изток", на кооперативният пазар. Телефон за информация: 0876 544 843

Склад за дърва в град Перник, кв. "Изток"...

Склад за дърва в град Перник, кв. "Изток", местността "Ладовица", зад газостанцията, предлага дърва за огрев на цени 45 лева за пале и 73 лева за кубик метровки за град Перник и кварталите, 76 лева за околните села. За повече информация телефон 0879 32 11 02.

Нов офис на "Еконт" отвори врати в Перник...

Нов офис на "Еконт" отвори врати в Перник, можете да го посетите в кв. "Проучване", на тир паркинг "Светля". Офисът ще обслужва и карго палети. Пред помещението има паркинг, на който има възможност за паркиране на тежкотоварни превозни средства. Офисът е първият в града, който ще работи с удължено работно време до 19:00 часа в делничните дни.Телефон за връзка: 0877 16 79 34. Очакваме Ви в новият ни офис.

Продавам товаропътнически микробус...

Продавам товаропътнически микробус Мерцедес Спринтер 213 CDI, 2002 година, климатик, нови гуми, много добро техническо състояние, нов внос от Германия. Цена 4 700 лева. Бусът се намира в град Перник. Телефон 0897 999 073.

Комплекс "Фън Спорт" и Аква парк Конца в с. Конска...

Комплекс "Фън Спорт" и Аква парк Конца в с. Конска близо до град Брезник работят за Вас от вторник до неделя.Заповядайте при нас и се забавлявайте в Аква парка или на нашите атракциони - картинг писта, пейнтбол, ATV- та, въжен тролей и много други. А след това може да отдъхнете и опитате от вкусната кухня на обновения ни ресторант. За организирани тимбилдинги телефон 0887 717 875

Склада за дърва срещу входа на бившият рудник "Св. Ана"...

Склада за дърва срещу входа на бившият рудник "Св. Ана" предлага дърва с Промоция за месец Юли Метровки на цена 75 лв. и безплатен транспорт, както и плащаш 10 кубика дърва получаваш 11. И палета на цена от 40 лв, безплатен транспорт и при 10 палета получавате едно подарък. За количества отстъпки. За информация на място на входа срещу бившия рудник "Св. Ана" и на телефон 0878 34 82 26.

Зов за помощ! Младата перничанка Рени Ваклинова се нуждае...

Зов за помощ! Младата перничанка Рени Ваклинова се нуждае от нашата помощ. Рени страда от хроничен тубулоинтерстициален нефрит и от 2013г. е включена на хемодиализа три пъти седмично. Рени се нуждае от трансплантация на бъбрек и има оферта от турска клиника .Необходимата и сума е в размер на 180 000 лв. и е непосилна за нейното семейство. Номерът на банковата сметка за набиране на средства е: BIC UNCRBGSF IBAN сметка BG92UNCR70001523371289

Транспортна фирма в град София, търси...

Транспортна фирма в град София, търси да назначи шофьори категория С+Е,фирмата извършва транспорт в рамките на София. Работно време от 08 до 18 часа. За информация телефон 0896 60 33 93.

Заповядайте в новооткритата автомивка...

Заповядайте в новооткритата автомивка на самообслужване "Промисъл", намираща се в град Перник на кръстовището за квартал "Тева", срещу входа на бившата фабрика "Демо". Предлагаме съобразени времена за доброто измиване на вашият автомобил с качествени препарати.