spacer
spacer
 

Малки обяви

Перник

Малки обяви от Перник и региона

Малки Обяви
Днес има 10 Малки Обяви в тази категория.

"Виктория Кредит" град Перник предлага кредити...

"Виктория Кредит" град Перник предлага кредити до 1000 лева + спомагателни кредити 200 лева до заплата. Предлагат се кредити на хора с лоша кредитна история и на пенсионери. Одобрение до 5 минути. Може да изберете и богат асортимент на бяла и черна техника. Виктория Кредит, ул. "Петко Каравелов" № 1 срещу жк. "Колош", зад спортният тотолизатор. Телефон 0895 51 55 59.

Склад за дърва в град Перник, кв. "Изток"...

Склад за дърва в град Перник, кв. "Изток", местността "Ладовица", зад газостанцията, предлага дърва за огрев на цени 45 лева за пале и 75 лева за кубик метровки. За повече информация телефон 0895 14 62 85.

Баничарница в село Рударци, търси...

Баничарница в село Рударци, търси да назначи майстор на баници и закуски и продавач - консултантки за работа в баничарници в град София. Добри условия на труд и заплащане. Телефон за контакт 0888 77 22 18.

Уважаеми съграждани, отново на паркинга на "Екоконцепт"...

Уважаеми съграждани, отново на паркинга на "Екоконцепт" е разположен инфомобила на Еко Грийн Терм. В него и в шоурума ще видите последните тенденции в отоплението с пелети, ще разгледате най-новите модели газови котли на Волф, Вайлант и Аларко, термопомпи въздух - вода и ще разберете с какво хибридните системи превъзхождат всички останали. Преди да вземете окончателно решение как да се отоплявате през зимата, непременно се запознайте с предложенията на "Екоконцепт" - гр.Перник, ул."Георги Сава Раковски" - до железния мост; тел.: 0896 820 750.

Авто център "ГЕМ" гр.Перник, кв."Изток"...

Авто център "ГЕМ" гр.Перник, кв."Изток" срещу супермаркет СБА отдава халета под наем, подходящи за автомивка, бояджииски услуги, гумаджийница, масларна или складови помещения. За контакт телефон 0898 460 412

Фирма "Топ Бискит" ООД в град Перник търси...

Фирма "Топ Бискит" ООД в град Перник търси сортировачи и хигиенистка. Телефон за връзка 076 60 36 47

Транспортна фирма в град Перник търси...

Транспортна фирма в град Перник търси да назначи автобусни шофьори с категория Д. Много добро и редовно заплащане. Добри условия на труд. За повече информация на телефон: 0898 30 81 11

В началото на миналия век 35 достойни мъже от село Гигинци...

В началото на миналия век 35 достойни мъже от село Гигинци са дали живота си за родината във войните за Освобождение и Национално обединение на България.Нека почетем достойно саможертвата им на бойните полета с паметник в тяхна чест! Учреденото сдружение “Изграждане на паметник на загиналите във войните за Освобождение и Национално обединение на България военнослужещи от с. Гигинци” ще набира средства от дарители чрез дарителска кутия и разкрита банкова сметка. Фирми и организации също могат да се включат в дарителската кампания. Дарителската кутия ще бъде разположена в магазина в центъра на село Гигинци.Всеки, който желае, но няма възможност да дари средства лично, може да го направи чрез банковата сметка IBAN:BG36FINV91501217350351 ПИБ АД. Повече информация на телефон 0877 03 34 10

Заповядайте в обновения ресторант "Радар"...

Заповядайте в обновения ресторант "Радар" в град Перник. Ново меню, уютна обстановка и приятна атмосфера, подходящи за вашето семейно или фирмено парти. Всеки петък и събота DJ Божидар Атанасов ще се погрижи за вашето добро настроение.Телефон за резервации: 0897 82 73 85.

ЕТ "Здравко Георгиев" град Перник, търси...

ЕТ "Здравко Георгиев" град Перник, търси да назначи мъже за работа в производството и складови работници. Много добри условия на труд. Телефон за информация 0898 50 90 85.