spacer
spacer
 

Малки обяви

Благоевград

Малки обяви от Благоевград и региона

Малки Обяви
Днес има 4 Малки Обяви в тази категория.

Хотел "Вила Синтика", град Сандански търси...

Хотел "Вила Синтика", град Сандански търси да наеме за летния сезон или дългосрочно - готвачи, миячки, общи работници, холни камериерки. За контакти 0878 64 68 50 или оставете вашата кандидатура на рецепцията на хотела.

Зов за помощ! Йордана е на 1 г. и 9 м., от гр. Радомир...

Зов за помощ! Йордана е на 1 г. и 9 м., от гр. Радомир. Тя е родена с изключително рядката диагноза – Проксимален бедрен дефицит. Болестта се изразява с деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост, поради което едното ѝ краче е по-късо от другото с 5 см.Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният лекар по детска ортопедия – д-р Дрор Пейли, от институт Сейнт Мери, Флорида, САЩ, се е съгласил да проведе лечението.Всеки, който иска и може да помогне за разходите по лечението, може да го направи с превод по банкова сметка, която може да видите на сайта на radioultra.bg в секция обяви. Дарителска сметка в лева: Обединена Българска Банка IBAN: BG70 UBBS 8002 1084 3315 40 BIC: UBBS BGSF Титуляр: Йордана Слави Йорданова PayPal: kristtinas92@gmail.com Титуляр: Кристина Славчова (майка)

Изкупуване на трюфели на най-добри цени...

Изкупуване на трюфели на най-добри цени в Югозападна България! Посетете пункта на адрес гр. Благоевград, кв. "Струмско", ул. "Броди" №38 или се обадете на телефон 0897 91 40 90

Хотел Парк "Бачиново" град Благоевград Ви очаква...

Хотел Парк "Бачиново" град Благоевград Ви очаква на "Македонската вечер"! Всеки петък ще гостуват нашумели певци от Македония. Този петък, 26 юли специален гост -Биляна и Борис Димови. Заповядайте да се веселите на прохладната тераса на комплекса! За резервации телефон 073 83 43 43.