spacer
spacer
 

Малки обяви

Благоевград

Малки обяви от Благоевград и региона

Малки Обяви
Днес има 3 Малки Обяви в тази категория.

Сдружение "Заедно можем повече" подема кампания за набиране...

Сдружение "Заедно можем повече" подема кампания за набиране на средства за Крум Атанасов Николов от с.Първомай, той беше пометен на тротоара от дрифтиращ шофьор в гр. Петрич, Крум оцеля по чудо, но загуби завинаги крака си. Крум е на 18 години и неговата мечта беше спортна кариера, а сега мечтата му е протеза. Налага се протезиране в Германия сумата от 63 000 евро е непосилна за семейството му. Средства за Крум могат да бъдат дарени и с банков превод по сметката на Сдружение „Заедно можем повече“ в Първа Инвестиционна Банка. Кутии за дарения са поставени в големите търговски обекти в град Петрич. Пред 18 годишния младеж е един цял живот, нека му помогнем да го изживее пълноценно.

Продавам пътнически микробус Мерцедес Спринтер ...

Продавам пътнически микробус Мерцедес Спринтер 312, 17+1 места 98 година, дълга и висока база. Цена 7900 лева. Телефон 0897 33 30 53.

Заповядайте на благотворителен концерт „Заедно за Крум”, който ще...

Заповядайте на благотворителен концерт „Заедно за Крум”, който ще се проведе на 15 декември /събота/ в зала „Пейо яворов”. Начало 18:00 часа. Участие ще вземат Briella, Kris Riska, Adriana Avior, Robert Atanasov, Dimoff, Gangsta man, Challiani, BNR. Нека подкрепим, младият Kрум, който при нелеп пътен инцидент губи единият си крак и се нуждае от протези, струващи 63 000 евро, сума непосилна за неговото семейство.