spacer
spacer
 

Малки обяви

Сандански и Петрич

Малки обяви от Сандански, Петрич и региона

Малки Обяви
Днес има 20 Малки Обяви в тази категория.

Фирма "Интерпласт груп 2011" ООД, за производство на пвц и...

Фирма "Интерпласт груп 2011" ООД, за производство на пвц и алуминиева дограма в гр. Сандански, търси да назначи работници за новата си производствена линия на следните позиции: оператори на CNC машини, остъклители, стъклари, монтажници на обков и общи работници. Фирмата приема мъже и жени до 45 години, без опит, с желание за обучение. Предлага се много добро заплащане, петдневна работна седмица и транспорт от Петрич, Сандански и региона. За повече информация на място във фабриката от 8:00 до 17:30 часа или на тел. 0746 8 16 63.

Фирма "Фестони", с. Марикостиново търси ...

Фирма "Фестони", с. Марикостиново търси да назначи електротехник, машинен оператор с основни компютърни познания, заварчици (може и начинаещи) както и жени за работа в цех за изработка на светещи декорации. Осигурен е транспорт от районите на Петрич, Сандански и Катунци. За повече информация на място или на телефон 0742 6 24 10 всеки работен ден от 08:00 до 16:30 часа.

Фирма "Александър 49" град Петрич, търси ...

Фирма "Александър 49" град Петрич, търси да назначи арматуристи в арматурен двор. Повече информация на телефони 0878 49 59 09 и 0745 60 415.

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи ...

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи сервитьори и помощник готвачи. Фирмата осигурява транспорт от градовете Петрич и Сандански и добри условия на труд и заплащане. Тел. за контакт 0887 77 00 71.

"Ес Ти Ес Медикал Груп" АД в град Сандански, за производство на...

"Ес Ти Ес Медикал Груп" АД в град Сандански, за производство на медицински изделия, търси да назначи работници и работнички за опаковане, шивачи и общи работници склад с начална заплата без опит 670 лв, и заплата за работници с опит между 720 -780лв. Фирмата предлага: атрактивно, сигурно и редовно заплащане, бонуси за постигане на резултати, регламентирано работно време, чиста работна среда, социални придобивки, ваучери за храна и транспорт с лицензиран автобус. Повече информация на телефони 0746 3 15 54 или 0886 74 74 29, на място Индустриална зона "Соколовец" или "Боруна".

Заповядайте на представленията на цирк Ориент в град Сандански...

Заповядайте на представленията на цирк Ориент в град Сандански от 17 oктомври до 21 октомври. Представленията са всеки ден от 18:00 часа а събота и неделя от 11 и от 16:30 часа. Програмата е изцяло обновена-камила, лами, коне, понита и много други животни. Цирка е построен преди болницата на хълма зад Австрийски хотел. Билети на касата пред цирка. Заповядайте да се забавляваме заедно. Очаквайте ни и в гр. Петрич.

Шивашка фабрика "Елниво" ЕООД село Рупите търси...

Шивашка фабрика "Елниво" ЕООД село Рупите търси да назначи работници за следните позиции: шивачи на всички видове машини, гладачи, качествен контрол, опаковачи, кроячи + помощен персонал за кроялна. Фирмата разполага със собствен превоз, много добри условия на труд и коректни работодатели. За повече информация телефон 0879 659 745 от понеделник до петък от 10 часа до 15 часа.

Парк Хотел "Пирин" търси да назначи на добро...

Парк Хотел "Пирин" град Сандански, търси да назначи на добро заплащане камериерки на постоянен трудов договор. Предвиждат се пътни за хората, които не са от града, както и транспорт от и до хотела. Фирмата осигурява и безплатна храна. Молби се приемат на Рецепцията на хотела.

Заповядайте в новооткритият магазин и сервиз "IT Sveji" в град Петрич...

Заповядайте в новооткритият магазин и сервиз "IT Sveji" в град Петрич. Тук ще откриете разнообразие от модели на телефони, таблети, компютри, навигации. В магазина се предлагат и стоки втора употреба, на достъпни цени. Очакваме ви на улица "Пере Тошев" № 5 - бившият ресторант "Беласица". Телефон за връзка 0876 660 161

Хотел "Ели Греко" град Мелник, търси да назначи...

Хотел "Ели Греко" град Мелник, търси да назначи сервитьори и помощник кухня, при добри условия на труд и заплащане. Осигурено безплатно спане за персонала. За повече информация телефон 0878 23 23 53.

Шивашка фабрика "Елниво" ЕООД село Рупите търси да назначи...

Шивашка фабрика "Елниво" ЕООД село Рупите търси да назначи работник или работничка на позиция - химия. Фирмата разполага със собствен превоз, много добри условия на труд и коректни работодатели. За повече информация телефон 0879 659 745 от понеделник до петък от 10 часа до 15 часа.

Фирма "ХКС Ксантополус" село Кърналово до зеленчуковата борса...

Фирма "ХКС Ксантополус" село Кърналово до зеленчуковата борса, търси да назначи шивачки на всички видове машини, работник с опит за работа на робот Гербер за рязане на дрехи, настилачи и работник на преса за подлепване. Предлагат се добри условия на труд и заплащане. Фирмата разполага със собствен превоз от Петрич и Сандански. За контакти телефон 0745 6 09 59, или на място.

Фирма в град Петрич, търси да назначи ...

Фирма в град Петрич, търси да назначи мъж или жена за производство на закуски. Телефон за информация 0889 40 75 12.

Фирма "Екорепласт" ЕООД поради разширяване обема на работа, търси...

Фирма "Екорепласт" ЕООД поради разширяване обема на работа, търси да назначи работници в производствената си база в гр. Сандански - машинни оператори и екструдеристи, както и механици и за производствената си база в с. Капатово - екструдеристи на оптикосортираща машина и механици. Фирмата подсигурява транспорт, добри условия на труд и добро заплащане. За повече информация на телефони за гр. Сандански 0892 25 42 19 и за с. Капатово 0892 25 42 07.

Фирма "Тримпекспорт Логистикс" ООД - гр.Сандански, търси...

Фирма "Тримпекспорт Логистикс" ООД - гр.Сандански, търси да назначи шофьори на тежкотоварни автомобили за релация : Гърция - България - Румъния. Телефон за контакт : 0879 91 61 61.

Фирма "Ен Ер Джи Метал" в град Петрич, търси да назначи...

Фирма "Ен Ер Джи Метал" в град Петрич, търси да назначи заварчик с опит при заваряване с алуминий. Предлага се отлично възнаграждение. Телефон за информация 0876 70 21 09 от 8:00 до 14:00 часа.

Черковно настоятелство село Голям Цалим, кани всички ...

Черковно настоятелство село Голям Цалим, кани всички по случай храмовия празник на Св.Иван Рилски Чудотворец (Св.Отец), на местността "Тремошница", на 21-ви октомври (неделя). Ще се отслужи Божествена Света Литургия и водосвет, и ще се раздаде курбан за здраве. Автобусът тръгва в 8:30 ч от църквата "Св. Георги", град Сандански.

Поради увеличаване обема на работа, автомивка "Вип" ...

Поради увеличаване обема на работа, автомивка "Вип" в град Сандански, набира работници за автомивка и за смяна на автостъкла. За повече информация на телефон 0886 087 425.

Автомивка в град Сандански търси да назначи...

Автомивка в град Сандански търси да назначи работници. Предлага се много добро заплащане. Телефон за информация 0884 22 22 05.

Шивашка фирма в град Петрич търси да назначи....

Шивашка фирма в град Петрич търси да назначи шивачки на права, оверлог и покривна машини за серийно производство. Надници - покривна машина до 32 лв, права и оверлог до 30 лв чисто, взависимост от възможностите на шивачката. Осигуровките се поемат изцяло от работодателя. Осигурен транспорт от селата. Телефон за информация 0877 57 29 61.