spacer
spacer
 

Малки обяви

Сандански и Петрич

Малки обяви от Сандански, Петрич и региона

Малки Обяви
Днес има 18 Малки Обяви в тази категория.

Фирма "Фестони", изработваща светещи декорации...

Фирма "Фестони", изработваща светещи декорации в Марикостиново, търси да назначи жени за работа, електротехници и мъже железари с познания в заваряването. Фирмата разполага със собствен транспорт за работниците и с отделни автобуси от всеки град: от Сандански до Марикостиново за 10 минути, от Петрич до Марикостиново за 15 минути и от района на Петрово и Катунци до Марикостиново за 40 минути. За повече информация на място и на телефон 0742 6 24 10 от понеделник до петък, от 08:00 до 16:00 часа.

Фирма "Палети БГ" село Чучулигово, търси ...

Фирма "Палети БГ" село Чучулигово, търси да назначи счетоводител, владеенето на гръцки език е предимство, шофьор с катeгория С + Е, спедитор, общи работници и жени за опаковка. Добри условия на труд и заплащане. За повече информация телефон 087 6 811 651.

Пункт на "Сдружение заедно можем повече" събира ...

Пункт на "Сдружение заедно можем повече" събира дрехи, обувки и стоки за бита годни за употреба, които ще бъдат дарени на хора имащи нужда от тях, в Петрич и Общината. Пунктът събира и книги по инициатива "Дари книга, да спасиш културата в едно българско село". Книгите ще бъдат дарени за да бъде възстановена библиотеката на запалено българско читалище в село Мененкьово,община Пазарджик. Пунктът на Сдружението са намира в гр. Петрич, ул. "Тракия" № 10 и е отворен всеки ден от 10:00 ч. до 19:00 ч. Нека бъдем съпричастни, зашото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Фирма "Фен - Пласт Трейд" град Петрич ...

Фирма "Фен - Пласт Трейд" за производството на пвц и алуминиева дограма от 5 години в град Петрич, търси да назначи работници в производството със стаж. Предлага се много добро заплащане. Телефон за повече информация 0745 22 022 или на място във фабрика "Биляна" от 8:30 до 16:00 часа.

Фирма "Хриса Текстил", търси да назначи...

Фирма "Хриса Текстил", търси да назначи на постоянна работа шивачки на права, оверлог и покривни машини, контрола, опаковка и гладачи. Много добри условия за работа и променени, по - високи заплати. Осигуровките са за сметка на работодателя. Телефони за контакт 0745 6 02 51 и 0878 60 66 24 или на място в град Петрич, преди Топливо в сградата на "Южен плод".

Футболна школа "Бела" започва есенна подготовка ...

Футболна школа "Бела" започна есенната подготовка на заниманията по футбол, които се провеждат на терените и закритата зала на Национална Спортна База "Цар Самуил", град Петрич. Започна набирането на деца родени от 2007 до 2010 година. Спорта, укрепва здравето на децата! Заниманията са безплатни за всички деца и такси за обучението няма да се събират. За повече информация и записвания на място в НСБ „Цар Самуил” или телефон 0877 519 697 - треньор Димитър Наков.

Механа "Алексова къща" в град Мелник, търси...

Механа "Алексова къща" в град Мелник, търси да назначи готвачи, помощник готвачи и сервитьори при добри условия на труд и заплащане. За повече информация на телефон 0889 588 733.

Хотел "Медите" град Сандански, търси ...

Хотел "Медите" град Сандански, търси да назначи администратори и пиколо. За повече информация телефон 0886 36 36 09 или на място.

Фирма "Еуроенерджи" ООД, село Катунци търси...

Фирма "Еуроенерджи" ООД, село Катунци, община Сандански търси да назначи заварчик с опит. Телефон за контакт: 0877 11 11 09.

Магазин "Свежест" за перилни и почистващи ...

Магазин "Свежест" за перилни и почистващи препарати от Западна Европа и Гърция. Гарантирано качество и произход на най - добри цени! Корал течен перилен препарат за 40 пранета на цветни и черни тъкани за 15 лева, Корал течен перилен препарат за 20 пранета на 8 лева и Ариел прах за 45 пранета за 15,50 лева. Магазинът се на намира на ул. "Полковник Дрангов" № 4, срещу "Сибанк".

Шивашка фирма с цехове в в град Петрич и ...

Шивашка фирма "Манди" с цехове в в град Петрич и село Кавракирово, търси да назначи работници: За град Петрич жени за работа на права, оверлог и покривна машини. За село Кавракирово жени за работа на права, оверлог и покривна машини и момиче за опаковка на дрехи. Осигурени е безплатен превоз от селата Първомай и Михнево. Заплащането е на надница, а осигуровките се поемат изцяло от работодателя. Телефон за контакт 0879 17 67 31.

Автосервиз за гуми в град Петрич, търси...

Автосервиз за гуми в град Петрич, търси да назначи работници. Предлагат се добри условия на труд и заплащане. За повече информация телефон 0887 198 596 и на място, на изхода на град Петрич в посока Златарево, вдясно.

Фирма "Тандем Стил" ООД град Сандански, търси...

Фирма "Тандем Стил" ООД град Сандански, търси да назначи работник за мебелно производство, с технически умения. Краен срок за подаване на документи 30 септември. Офисът се намира на ул. "Малашевска" № 5. Телефон за контакт 0888 655 612.

Фирма "Слави - 23" село Коларово, търси ...

Фирма "Слави - 23" село Коларово, търси берачи на ябълки и работници за опаковане на плодове и зеленчуци. Повече информация на телефон 0875 33 30 25.

Автомивка "Вип" в град Сандански, набира

Автомивка "Вип" в град Сандански, набира персонал. За повече информация на телефон 0886 087 425.

Фирма в град Петрич търси да назначи...

Фирма в град Петрич търси да назначи майстор за производство на закуски и шофьор - пласьор. Телефон за информация 0888 355 860.

Фирма "Олимпия Фешън" търси да назначи...

Фирма "Олимпия Фешън" търси да назначи шивачки на оверлог и покривна машини, ръчници и опаковка. Добри услувия на труд и заплащане. Повече информация на телефон 0745 6 21 39 и на място в град Петрич, в района на бившата консервна фабрика.