spacer
spacer
 

Малки обяви

Сандански и Петрич

Малки обяви от Сандански, Петрич и региона

Малки Обяви
Днес има 16 Малки Обяви в тази категория.

Фирма "Фен - Пласт Трейд" град Петрич ...

Фирма "Фен - Пласт Трейд" за производството на пвц и алуминиева дограма от 5 години в град Петрич, търси да назначи работници в производството със стаж. Предлага се много добро заплащане. Телефон за повече информация 0745 22 022 или на място във фабрика "Биляна" от 8:30 до 16:00 часа.

Фирма "Еуроенерджи" ООД, с.Катунци, общ.Сандански, търси ...

Фирма "Еуроенерджи" ООД, с.Катунци, общ.Сандански, търси да назначи служител за длъжността "Секретар" с добро владеене на гръцки език и добра компютърна грамотност, и служител за длъжността "Заварчик" с опит. Телефон за контакт - 0877 11 11 09.

Фирма "Фестони", изработваща светещи декорации...

Фирма "Фестони", изработваща светещи декорации в Марикостиново, търси да назначи жени за работа, електротехници и мъже железари с познания в заваряването. Фирмата разполага със собствен транспорт за работниците и с отделни автобуси от всеки град: от Сандански до Марикостиново за 10 минути, от Петрич до Марикостиново за 15 минути и от района на Петрово и Катунци до Марикостиново за 40 минути. За повече информация на място и на телефон 0742 6 24 10 от понеделник до петък, от 08:00 до 16:00 часа.

Спа Хотел "Мантар" търси да...

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи помощник готвач. Фирмата осигурява транспорт и добри условия на труд и заплащане. Тел. за контакт 0887 77 00 71.

Консервна фабрика "Колор Фуудс" ЕООД град Петрич, търси...

Консервна фабрика "Колор Фуудс" ЕООД град Петрич, търси да назначи сезонни работници за преработка на чушки. Дневно трудово възнаграждение от 26 лв до 30 лв, в зависимост от работното място. Фабриката започва работа на 10 август. За повече информация телефон 0745 6 00 80 или на място град Петрич, ул. "Дунав" № 41.

Кафе "Микел" село Кулата, търси да назначи...

Кафе "Микел" село Кулата, търси да назначи бармани. Предлага се много добро заплащане. Фирмата осигурява едноседмично обучение в Гърция, като разходите са покрити от фирмата. Кандидатите с владеене на гръцки и английски език са с предимство. Телефон за контакт 0888 42 35 56.

Магазин за перилни и почистващи препарати "Свежест" град Петрич...

Магазин за перилни и почистващи препарати "Свежест" град Петрич, предлага промоция до изчерпване на количествата на: "Аякс" препарат за почистване на подови настилки - 2 броя само за 4 лева, "Скип" течен перилен препарат за 55 пранета за 17 лева и душ гел "Дав" 500 мл само за 3лева. . Магазинът се на намира на ул. "Полковник Дрангов" № 4, срещу "Сибанк".

Заповядайте в магазина на "FREE SHOP" Промахона!...

Заповядайте в магазина на "FREE SHOP" Промахона! При всяка покупка вземате участие в конкурса "Гърция е подаръци" с много и разнообразни подаръци. Намаленията на щанда "FASHION" започнаха и достигат до 40%. Празник на Узото - при покупка на 2 бутилки "Узо" намаление 15%. Големи промоции на маслини и зехтин.

Фирма "Орби Пласт" търси да назначи ...

Фирма "Орби Пласт" търси да назначи работници за производство на дограма. Телефон за контакт 0885 190 300.

Фирма "Анна Мария" - биоенерготерапевт ...

Фирма "Анна Мария" - биоенерготерапевт предлага лечение с енергия, поглед в ностояще и минало. Амулети за късмет и щастие. Телефон за записвания 0884 27 13 75. Посещение с лична карта от понеделник до неделя.

Консервна фабрика "Колор Фуудс" ЕООД град Петрич, търси...

Консервна фабрика "Колор Фуудс" ЕООД град Петрич, търси да назначи шофьор на малък автобус с категория D, за превоз на работници за сезонна работа. За повече информация телефон 0745 6 00 80 или на място в град Петрич, ул. "Дунав" № 41.

Фирма за производство на домакинска и ...

Фирма за производство на домакинска и тоалетна хартия в град Петрич, търси да назначи работници до 35 годишна възраст. Владеенето на английски език е предимство. Телефон за контакт 0745 6 00 48.

Механа "Алексова къща" в град Мелник, търси...

Механа "Алексова къща" в град Мелник, търси да назначи готвачи, помощник готвачи и сервитьори при добри условия на труд и заплащане. За повече информация на телефон 0889 588 733.

Дърводелски цех в град Петрич, търси...

Дърводелски цех в град Петрич, търси да назначи работници. Телефон за контакт 0877 69 62 55.

Пункт на "Сдружение заедно можем повече" събира ...

Пункт на "Сдружение заедно можем повече" събира дрехи, обувки и стоки за бита годни за употреба, които ще бъдат дарени на хора имащи нужда от тях, в Петрич и Общината. Пунктът събира и книги по инициатива "Дари книга, да спасиш културата в едно българско село". Книгите ще бъдат дарени за да бъде възстановена библиотеката на запалено българско читалище в село Мененкьово,община Пазарджик. Пунктът на Сдружението са намира в гр. Петрич, ул. "Тракия" № 10 и е отворен всеки ден от 10:00 ч. до 19:00 ч. Нека бъдем съпричастни, зашото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

"Какао клуб" гр. Сандански, търси ...

"Какао клуб" гр. Сандански, търси да назначи бармани и сервитьорки. Предлагат се много добри условия. За повече информация на място (пл. "България" 1) или на тел. 089 4 777 774.