spacer
spacer
 

Малки обяви

Сандански и Петрич

Малки обяви от Сандански, Петрич и региона

Малки Обяви
Днес има 23 Малки Обяви в тази категория.

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ"...

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ", световен лидер в производството на енергетично и автоматизирано оборудване набира служители за производствената си база в град Петрич на длъжност: монтажник, електрически елементи. Фирмата предлага: въвеждащо обучение, месечен бонус, 13-та заплата, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, добро възнаграждение, приятна работна среда. Осигурен транспорт от Сандански, Габрене, Скрът, Ключ,Яворница, Камена, Самуилово, Коларово, Беласица, Първомай, Кавракирово, Михнево, Старчево, Рупите, Митино, Дрангово и Марикостиново. Ако работата, която предлагаме ви е заинтригувала обадете се на телефон 0888 04 00 47, или подайте документи на място. Фирмата се намира на изхода на гр. Петрич в посока Кулата.

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник организира...

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник организира курс за кранисти и електрошлосери. Фирмата предлага: Възможност за работа след успешно завършване на курса. Конкурентно заплащане, организиран транспорт, ваучери за храна, месечeн бонус, допълнително здравно осигуряване. Допълнителни ваучери годишно в размер на 1000,00 лв. Автобиографии се приемат на място, адрес: гр. Перник, ул. “Владайско възстание” 1. Телефон за контакт 0894 75 52 86

Завод "Явор" град Петрич предлага..

Завод "Явор" град Петрич предлага нарязани и нацепени дърва за огрев от бук и дъб, както и дърва на метър. Възползвайте се от нашата най-нова услуга - дърва за огрев на изплащане на равни месечни вноски. За контакти тел 0893 86 86 86 или на място в завод Явор.

Фирма "Мултитруп", предлага пелети...

Фирма "Мултитруп", предлага пелети от иглолистен материал, собствено производство, на промоционална цена 400 лева. Фабриката за производство се намира на гърба на зеленчуковата борса, село Кърналово. Пелети могат да се закупят от склада за строителни материали в град Петрич, под хотел БАЦ. За удобство на клиента, фирмата предлага собствен превоз. За повече информация и заявка телефон 0888 65 23 93

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник, търси...

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник, търси да назначи служители. Компанията предлага: първа категория труд, сигурност и добри доходи. Конкурентно заплащане, осигуряване върху действителния доход, организиран транспорт в Перник и покриване на пътни разходи извън града, дневни ваучери за храна на стойност от 8,50 лв. за всеки отработен ден, месечeн бонус, допълнително здравно осигуряване, допълнителни ваучери годишно в размер на 1000,00 лв., и широк набор от вътрешни обучения. Автобиографии се приемат на място, адрес: гр. Перник, ул. “Владайско въстание” 1. Телефон за контакт 0894 75 52 86

Поради разширяване на своята дейност, фирма "Александър 49"...

Поради разширяване на своята дейност, фирма "Александър 49" в град Петрич, търси да назначи продавач - консултант за строймаркет. Предлагат се много добри условия на труд и заплащане. Повече информация на телефон 0878 49 59 09.

Винарна "Орбелия" в село Коларово търси...

Винарна "Орбелия" в село Коларово търси да назначи работник в производство на вино и лозар. Предлагат се отлични условия на труд и възнаграждение. Повече информация в офиса на фирма "Меско" в град Петрич и на телефон 0884 27 40 02.

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи...

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи готвач. Фирмата осигурява транспорт, храна и напитки по време на работа, добри условия на труд и заплащане. Телефон за контакт 0887 77 00 71.

Фирма "Амкопринт" ЕООД, търси да назначи...

Фирма "Амкопринт" ЕООД, търси да назначи ситопечатари и шивачки за филиала си в гр.Петрич, ул. "Места" 18 /до ТПК Петрич/, за постоянна работа на пълен трудов договор, от понеделник до петък, 8 часа на ден, изключително добро заплащане и бонуси. Телефон за контакти 0884 80 90 94 или на място.

Fishi - риболовен магазин в град Сандански предлага...

Fishi - риболовен магазин в град Сандански предлага всичко за морския и сладководен риболов. В магазина издаваме риболовни билети. Намираме се в град Сандански, ул. "Гоце Делчев" №26. Част от продуктите, които предлагаме може да разгледате и на www.fishi.bg

Професионална гимназия по механоелектротехника "Юрий Гагарин"...

Професионална гимназия по механоелектротехника "Юрий Гагарин" в град Петрич обявява прием за новата учебна година по следните специалности: „Автотранспортна техника”, „Маркетингови проучвания“ в направление „Маркетинг и реклама“ ,„Експлоатация на автомобилния транспорт“, „Електрообзавеждане на транспортна техника” „Електрически машини и апарати” – професия Електротехник ,„ Спедиция, транспортна и складова логистика“, с гарантирана стипендия през целия етап на обучение! Ще бъдете обучавани от висококвалифицирани учители и инженери в професии, търсени от бизнеса. Направете правилния избор!

Фирма в град Петрич търси...

Фирма в град Петрич търси международни шофьори с опит, с всички необходими документи, за хладилна композиция - прави курсове. Предлагат се отлични условия на труд, коректно отношение и много добро възнаграждение. Телефон за контакт 0884 67 68 68

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ"...

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ" набира техници за производствената си база в град Петрич. Фирмата предлага: въвеждащо обучение, месечен бонус, 13-та заплата, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, добро възнаграждение, приятна работна среда. Осигурен транспорт от Сандански, Габрене, Скрът, Ключ, Яворница, Камена, Самуилово, Коларово, Беласица, Първомай, Кавракирово, Михнево, Старчево, Рупите, Митино, Дрангово и Марикостиново. Ако работата, която предлагаме ви е заинтригувала обадете се на телефон 0888 04 00 47, или подайте документи на място. Фирмата се намира на изхода на гр. Петрич в посока Кулата.

Комплекс "Карелия" - Струмяни търси...

Комплекс "Карелия" - Струмяни търси да назначи офис администратор с компютърна грамотност и умения за работа в екип. С предимство са кандидатите, владеещи гръцки и английски език. За допълнителна информация на място или на телефон 0882 24 24 31.

Магазини "Свети Георги" град Сандански...

Магазини "Свети Георги" град Сандански набират персонал за работа на осем часови смени. Телефон за връзка: 0887 74 54 50.

Транспортна фирма в град Петрич търси...

Транспортна фирма в град Петрич търси да назначи шофьори с катерия С + Е за хладилни камиони по релации Гърция - Англия - Гърция - Германия и България - Гърция - Гърция - България . Предлагат се отлични условия на труд и атрактивно заплащане. Телефон за връзка 0889 333 739

Фирма "БЕГС ФЕШЪН" - Сандански търси...

Фирма "БЕГС ФЕШЪН" - Сандански търси да назначи гладачи, опаковка и контрол, мъж за обща работа, шивачи на покривна машина. Предлагаме добри условия на труд и заплащане, както и бонуси. Ще ни откриете в гр. Сандански бул. "Европа" 11 или на тел 0876 69 68 01.

Фирма „Агроексперт плюс“ град Сандански продава...

Фирма „Агроексперт плюс“ град Сандански продава картофи за консумация на цена 30 ст. за килограм. За контакти телефон: 0879 42 42 32.

Новооткриващ се хранителен магазин...

Новооткриващ се хранителен магазин, намиращ се в Кресненското дефиле, търси да назначи продавач - консултанти с компютърна грамотност и умения за работа в екип. Владеенето на английски език е предимство. За допълнителна информация телефон 0882 24 24 31.

Спортно училище, гр. Сандански приема ученици...

Спортно училище, гр. Сандански приема ученици държавна поръчка за новата учебна 2024/2025-та год. от 5-ти до 10-ти клас включително, по следните видове спорт: футбол, борба, плуване, карате, джудо и самбо. Документи се приемат от 1-ви август до 6-ти август включително, в сградата на Спортно училището на ул. „Надежда“, № 15 в Сандански - бившето климатично училище от 8 до 15 часа всеки работен ден. Приемните изпити по видовете спорт ще се проведат на 15-ти и 16-ти август. Училището разполага с много добра учебна и спорно тренировъчна база за обучение и тренировки, осигурява безплатна храна и общежитие за всички ученици и транспорт до училището в рамките на града. За повече информация звънете на телефони: 0746 904 66 и 0893 37 14 47 .

Резултати 1 - 20 от 23