spacer
spacer
 

Малки обяви

Сандански и Петрич

Малки обяви от Сандански, Петрич и региона

Малки Обяви
Днес има 25 Малки Обяви в тази категория.

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ"...

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ", световен лидер в производството на енергетично и автоматизирано оборудване набира служители за производствената си база в град Петрич на длъжност: монтажник, електрически елементи. Фирмата предлага: въвеждащо обучение, месечен бонус, 13-та заплата, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, добро възнаграждение, приятна работна среда. Осигурен транспорт от Сандански, Габрене, Скрът, Ключ,Яворница, Камена, Самуилово, Коларово, Беласица, Първомай, Кавракирово, Михнево, Старчево, Рупите, Митино и Дрангово. Ако работата, която предлагаме ви е заинтригувала обадете се на телефон 0745 59 406, или подайте документи на място. Фирмата се намира на изхода на гр. Петрич в посока Кулата.

Фирма "ПИМК" ООД предлага...

Фирма "ПИМК" ООД предлага кръгови курсове с наши ремаркета. Дестинациите са: от България за Германия, Австрия, Белгия, Нидерландия или Полша с връщане до България. При започване на съвместна работа Ви предлагаме преференциални цени при зареждане на гориво от нашите бензиностанции, както и изготвяне на индивидуална оферта за всеки. Без сключване на договор. Не се изисква наем за ремаркето. Телефон за връзка 0885 26 20 10

Във връзка с разширяване на своята дейност, фирма “Стримона“...

Във връзка с разширяване на своята дейност, фирма “Стримона“ търси да назначи оператори на машини за работа в завода на фирмата в гр. Петрич. За повече информация на телефон 0884 60 39 09 или в производствената база на фирма “Стримона“ в гр. Петрич.

Шивашка фирма "Манди" търси...

Шивашка фирма "Манди" търси да назначи шивачки на всички видове машини - права, оверлог, покривна, както и на специални - копчарка, илъчарка, понтир и трукс. Осигурени са отлични условия на труд и заплащане и бонус за редовен месец. За повече информация на телефон 0879 17 67 30 или на място в цеховете на фирмата в град Петрич и село Кавракирово.

"РСЛ БГ" ООД търси да назначи...

"РСЛ БГ" ООД ООД търси да назначи човек за почистване на петна, кроячи, настилачи, хора с опит за работа в кроялна и работници за поставяне на трукс, копчета и илъци. Предлага се много високо възнаграждение. Желаещите може да заповядат на място във фирмата, град Петрич, ул. "Места" № 3 (бившият Млекокоп), от понеделник до петък между 8 и 16:30 часа. За повече информация телефон 0878 220 091

Фирма "Интерпласт груп", за производство...

Фирма "Интерпласт груп",за производство на PVC и алуминиева дограма в гр. Сандански, търси да назначи работници на следните позиции: офис служители с компютърна грамотност и владеене на гръцки и испански език, оператори на CNC машини, остъклители, стъклари, монтажници на обков, работници с опит в производството на алуминиева дограма и ОТК. Фирмата предлага обучение на кандидатите без опит. Предлага се много добро заплащане и транспорт от Сандански, Петрич, Кулата и Кресна. За повече информация тел. 0746 81 663.

Експертна компания за производство на облекла "Г анд А"...

Експертна компания за производство на облекла "Г анд А" в град Сандански, ж.к. "Спартак" търси да назначи хигиенистка, работници в кроялна, контрол и опаковка с опит и експедитор с шофьорска книжка категория В. Телефон за връзка: 0896 722 147

Зов за помощ! Никола Ивайлов Ангелов, на 9 години от град Перник...

Зов за помощ! Никола Ивайлов Ангелов, на 9 години от град Перник, е с поставена тежка диагноза - "Остеосаркома феморис декстри", която може да бъде излекувана в Германия. Семейството се нуждае от нашата протегната ръка и подкрепа, за да събере необходимите средства. Да помогнем на деветгодишният Никола да пребори тази коварна болест! Банковата сметка, по която се набират средства за лечението на Никола е: IBAN: BG72BPBI79474064409901 BIC: BPBIBGSF Титуляр: Никола Ивайлов Ангелов

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник организира...

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник организира курс за кранисти и електрошлосери. Фирмата предлага: Възможност за работа след успешно завършване на курса. Конкурентно заплащане, организиран транспорт, ваучери за храна, месечeн бонус, допълнително здравно осигуряване. Допълнителни ваучери годишно в размер на 1000,00 лв. Автобиографии се приемат на място, адрес: гр. Перник, ул. “Владайско възстание” 1. Телефон за контакт 0894 75 52 86

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник, търси...

"СТОМАНА ИНДЪСТРИ" АД, гр. Перник, търси да назначи служители за следните позиции: оператор, кранист, механо и електро шлосер. Фирмата предлага: конкурентно заплащане, организиран транспорт, ваучери за храна, месечeн бонус, допълнително здравно осигуряване. Допълнителни ваучери годишно в размер на 1000,00 лв. Автобиографии се приемат на място, адрес: гр. Перник, ул. “Владайско възстание” 1. Телефон за контакт 0894 75 52 86

Завод "Явор" гр.Петрич предлага...

Завод "Явор" гр.Петрич предлага нарязани и нацепени дърва за огрев по размер на клиента, както и дърва на метър. Възползвайте се от нашата най-нова услуга - дърва за огрев на изплащане на равни месечни вноски. За контакти тел 0893 86 86 86 или на място в завод Явор.

Автостъкла "Кобра" град Сандански търси...

Автостъкла "Кобра" град Сандански търси да назначи работници, на длъжност монтажник на автостъкла. Изисквания към кандидатите - над 25 години с шофьорска книжка. За повече информация на място, улица "Места" № 20 и на телефон 0886 08 74 25.

Фирма "БЕГС ФЕШЪН" - Сандански търси...

Фирма "БЕГС ФЕШЪН" - Сандански търси да назначи гладачи, опаковка и контрол и шивачи на права, оверлог и покривна машина. Предлагаме добри условия на труд и заплащане, както и бонуси. Ще ни откриете в гр. Сандански бул. "Европа" № 11 или на телефон 0876 26 30 66.

Фирма "Оградни системи" в гр. Петрич търси...

Фирма "Оградни системи" в гр.Петрич търси да назначи заварчици. Опита е предимство. Предлагат се много добро възнаграждение и добри условия на труд. За повече информация: на място в гр. Петрич, ул. "Места" № 3 и на телефон 0889 30 50 95.

Фирма "Фестони" в Марикостиново търси...

Фирма "Фестони" в Марикостиново търси да назначи заварчици, мъже с познания в електротехниката, както и жени с желание за обучение в производствената дейност на фирмата. Предлага се осигурен транспорт, петдневна работна седмица, осигуровките са за сметка на работодателя. Повече информация на тел. 0742 6 24 10 или на място във фирмата всеки работен ден от 08:00 до 16:30 ч.

Фирма „Омега-текстил“ ООД, гр.Петрич, търси...

Фирма „Омега-текстил“ ООД, гр.Петрич, търси да назначи шивачки на всички видове машини. Осигурен транспорт от селата в общината. Фирмата предлага отлични условия на работа, допълнителни бонуси, ваучери за храна. За повече информация и кандидатстване, заповядайте на място във фирмата.

Шивашка фирма "Манди" в град Петрич търси...

Шивашка фирма "Манди" в град Петрич търси да назначи мъже и жени за опаковка на дрехи, отговорник за опаковката и експедитор на поръчките. Осигурени са отлични условия на труд и заплащане и бонус за редовен месец. За повече информация на телефон 0879 17 67 30 или на място.

Фирма "Елко" в село Чучулигово, търси...

Фирма "Елко" в село Чучулигово, търси да назначи мъже и жени на пълен работен ден в цех за производство на салати и сладкарски изделия. Фирмата предлага добро заплащане, добри условия на труд, осигуровките се поемат от работодателя, подсигурен транспорт от Петрич. За повече информация на телефон 0878 12 20 50 или на място в село Чучулигово.

Фирма търси дистрибутори на хляб...

Фирма търси дистрибутори на хляб за района на град Петрич и Сандански. Кандидатите да са амбициозни, отговорни, с желание за работа и развитие.Твърда заплата 1000 лв + 250 лева месечен бонус, и възможност за допълнителни възнаграждения. Телефон за повече информация 0879 06 93 27.

Дава се под наем хале 750 квадратни метра...

Дава се под наем хале 750 квадратни метра, подходящо за производствен цех, склад или офис. Помещението е в отлично състояние, с ток, вода и санитарен възел. Намира се в базата на "Южен плод" до Топливо в град Петрич. Цена по договаряне. Телефон за връзка 0889 90 70 00

Резултати 1 - 20 от 25