spacer
spacer
 

Малки обяви

Сандански и Петрич

Малки обяви от Сандански, Петрич и региона

Малки Обяви
Днес има 12 Малки Обяви в тази категория.

Във връзка с разширяване на своята дейност, фирма “Стримона“...

Във връзка с разширяване на своята дейност, фирма “Стримона“ гр. Петрич търси да назначи заварчици за работа в завода на фирмата в гр. Петрич. Ние предлагаме: атрактивно заплащане,постоянна работа в подходящи закрити помещения, нови и модерни заваръчни апарати, работно облекло, лични предпазни средства и гъвкаво работно време, възможност за професионално израстване и допълнителна квалификация. За повече информация на телефон 0884 60 39 09 или в производствената база на фирма “Стримона“ в гр. Петрич.

Транспортна фирма "ПИМК" ООД търси...

Транспортна фирма "ПИМК" ООД търси да назначи шофьори на двойка за базите си в Петрич, Пловдив и Видин. Минимално заплащане от 75 евро на ден, на човек. За повече информация телефон 0885 26 20 10

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ"...

Поради разширяване на дейността си фирма "АББ", световен лидер в производството на енергетично и автоматизирано оборудване набира служители за производствената си база в град Петрич на длъжност: Монтажник електрически елементи. Фирмата предлага: въвеждащо обучение, месечен бонус, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, добро възнаграждение, опитът в сферата не е задължителен, приятна работна среда. Осигурен транспорт от селата: Беласица, Габрене, Кавракирово, Камена, Ключ, Коларово, Михнево, Първомай, Самуилово, Скрът, Яворница и гр. Сандански. Ако работата, която предлагаме ви е заинтригувала обадете се на телефон 0745 59 406 , или подайте документи на място. Фирмата се намира на изхода на гр. Петрич в посока Кулата.

Поради увеличаване обема на работа, фирма "Фен - Пласт Трейд" ...

Поради увеличаване обема на работа, фирма "Фен - Пласт Трейд" за производството на пвц и алуминиева дограма в град Петрич, търси да назначи шофьори с категори С + Е. Предлага се много добро заплащане. Телефон за повече информация 0877 50 73 04 или на място във фабрика Биляна от 8:30 до 16:00 часа.

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи...

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи помощник готвач. Фирмата осигурява транспорт, храна и напитки по време на работа, добри условия на труд и заплащане. Телефон за контакт 0887 77 00 71.

Фирма "Оградни системи" в гр.Петрич търси...

Фирма "Оградни системи" в гр.Петрич търси да назначи заварчици. Опита е предимство. Предлагат се много добро възнаграждение и добри условия на труд . За повече информация: на място в гр. Петрич, ул."Места" №3 и на телефон 0888 35 00 38.

"Дизайн Софа" с. Марикостиново търси...

"Дизайн Софа" с. Марикостиново търси да назначи работници за производство на мебелни изделия. Опита в сферата е предимство, но не е задължителен. За повече информация: 0889 35 46 53.

Фирма "Интерпласт груп" ООД, за производство...

Фирма "Интерпласт груп" ООД, за производство на PVC и алуминиева дограма в гр. Сандански, търси да назначи работници за новите си производствени линии на следните позиции: офис служители с компютърна грамотност, майкрософт офис и аутокад, оператори на CNC машини, остъклители, стъклари, монтажници на обков, склададжия и помощник склададжия, работници с опит в производството на алуминиева дограма, общи работници, мотокаристи и шофьори с категория C и С+Е. Фирмата предлага обучение на кандидатите без опит. Предлага се много добро заплащане, стандартно работно време и транспорт от Сандански, Петрич, Кулата и Кресна. За повече информация на място във фабриката от 8:00 до 17:00 часа или на тел. 0746 81663

Посрещнете Новата 2023 Година в ресторант "Косара"...

Посрещнете Новата 2023 Година в ресторант "Косара" с. Самуилово. Насладете се на вкусно меню, томбола с награди, новогодишна заря, празнична програма, с музика на живо и специален гост изпълнител - атрактивната фолк фурия Бони. Елате и се забавлявайте. Цена на куверта - 130.00 лева. Телeфон за резервации: 0889 344 663.

Фирма "АРМАНИ" ЕООД, село Склаве, търси...

Фирма "АРМАНИ" ЕООД, село Склаве, търси да назначи професионални шивачки за конфекция и квалифицирана техноложка. Изисквания: качествена работа и професионализъм. Предлагат се трудов договор и осигуровки, отлични условия за дългогодишна работа, заплащане всяка седмица, платени отпуски, транспорта се поема от работодателя. Телефон за контакт : 0877 50 91 12.

Сдружение "ЛРД Голак" село Струмяни...

Сдружение "ЛРД Голак" село Струмяни организира курс за нови ловци. За повече информация телефон 0885 18 19 19.

Транспортна фирма търси...

Транспортна фирма търси да назначи международни шофьори с категория С+Е за работа на хладилна композиция по релации България - Гърция - България. Заплащане по споразумение. Телефон за връзка 0877 04 00 05