spacer
spacer
 

Малки обяви

Сандански и Петрич

Малки обяви от Сандански, Петрич и региона

Малки Обяви
Днес има 28 Малки Обяви в тази категория.

Фирма "Фестони", изработваща метални конструкции...

Фирма "Фестони", изработваща метални конструкции в Марикостиново търси да назначи опитни заварчици, млади и амбициозни мъже с познания в електротехниката, както и жени с желание за обучение в производствената дейност на фирмата. Предлага се осигурен транспорт, петдневна работна седмица, осигуровки за сметка на работодателя.За повоче информация тел. 0742 62 410 или на място във фирмата всеки работен ден от 08:00 до 16:30 ч.

Фирма за производство на домакинска и тоалетна хартия...

Фирма за производство на домакинска и тоалетна хартия в град Петрич, търси да назначи мъже и жени за работа на смени. Телефони за контакт 0745 6 00 48 и 0879 40 51 06.

Фирма "Мултитруп" продава дърва за огрев ...

Фирма "Мултитруп" продава дърва за огрев на палета по един кубик, по 95 лева. В цената е включена и доставката за Петрич и региона. Фирмата предлага и иглолистни пелети. За повече информация на място в производствената база, която се намира зад зеленчуковата борса в село Кърналово и в склада за строителни материали в Петрич, под хотел БАЦ. Телефон за връзка 0888 65 23 93.

Поради разширяване на дейността си фирма АББ...

Поради разширяване на дейността си фирма АББ, световен лидер в производството на енергетично и автоматизирано оборудване набира служители за производствената си база в град Петрич на длъжностите: Монтажник електрически компоненти. Фирмата предлага: въвеждащо обучение, месечен бонус, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, добро възнаграждение, опитът в сферата не е задължителен, приятна работна среда. Осигурен транспорт от Сандански, Габрене, Скрът, Ключ, Камена, Самуилово, Коларово, Беласица, Първомай и Кавракирово.Ако работата, която предлагаме ви е заинтригувала обадете се на телефон 0745 59 415, или подайте документи на място. Фирмата се намира на изхода на гр. Петрич в посока Кулата.

Фирма "Дивани де Лукс" село Марикостиново търси...

Фирма "Дивани де Лукс" село Марикостиново търси да назначи продавач консултант за шоурума в град Сандански, тапицер на мека мебел и лепач на дунапрен. Предлагат се добри условия на труд и заплащане. Повече информация на телефон 0876 866 196

Фирма "Електроник Технолоджи" в град Петрич, търси...

Фирма "Електроник Технолоджи" в град Петрич, търси да назначи мъже и жени със средно образование, на постоянна работа, като монтажник на ел платки. Подсигурен транспорт от село Първомай и от Подгорските села. За повече информация на място - Промишлена зона, ул. " Места" № 18. Телефон за връзка 0879 819 553.

Транспортна фирма набира международни шофьори...

Транспортна фирма набира международни шофьори за вътрешно в Европа – утвърдена релация Германия-Холандия. Еднотипна работа, заплата 5 000лв, заплащане всяка седмица. След 6-тия месец престой – 90 евро на ден. Влекачи DAF Евро 5 и 6. Фирмата разполага със собствен транспорт до Европа. Може да ни намерите в Пловдив и на телефон 0893 38 48 15

В Петрич и околността се предлага луксозна лимузина...

В Петрич и околността се предлага луксозна лимузина за вашият празник - абитуриентски бал, ерегенско или моминско парти и др. поводи. В лимузината получавате безплатно вино и вода. За повече информация позвънете на телефон 0894 86 85 67

Фирма "Еуроенерджи", с.Катунци, търси да назначи...

Фирма "Еуроенерджи", с.Катунци, търси да назначи служител за длъжността "Секретар", с добро владеене на английски или гръцки език и добра компютърна грамотност. тел. за контакт: 0877 111 109.

Зов за помощ! Да подарим щастливо детство на Ради!...

Зов за помощ! Да подарим щастливо детство на Ради! Ради е на 5 години и е с диагноза детски аутизъм. За лечението му в клиника в Турция спешно са необходими 16 000.евро, насрочена е дата за вливка 02 август. Всеки, който иска да ни подкрепи може да го направи на банкова сметка: IBAN:BG89BPBI79471062598901 BIC: BPBIBGSF титуляр Габриела Велизарова Георгиева

Фирма "Евродоор" ООД село Рупите, набира...

Фирма "Евродоор" ООД село Рупите, набира общи работници мъже и жени, в дърводелски цех. Предлагат се пълни осигуровки, много добро заплащане и осигурен транспорт. Телефон за контакт 0888 24 09 41.

Фирма "Интерпласт груп 2011" ООД, за производство...

Фирма "Интерпласт груп 2011" ООД, за производство на пвц и алуминиева дограма в гр. Сандански, търси да назначи работници за новата си производствена линия на следните позиции: оператори на CNC машини, остъклители, стъклари, монтажници на обков, работници с опит в производството на алуминиева дограма, общи работници, мотокаристи и шофьори с категория С, и С+Е. Фирмата предлага обучение, но кандидатите с опит са с предимство. Предлага се много добро заплащане, стандартно работно време и транспорт от Петрич, Сандански и региона. За повече информация на място във фабриката от 8:00 до 17:00 часа или на тел. 0893 30 01 62

Хотел "Ели Греко" град Мелник, търси...

Хотел "Ели Греко" град Мелник, търси да назначи сервитьори при добри условия на труд и заплащане. Осигурен безплатен транспорт за персонала. За повече информация телефон 0878 23 23 53.

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи...

Спа Хотел "Мантар" търси да назначи помощник готвачи, пицари, градинари и камериерки. Фирмата осигурява транспорт от град Петрич и добри условия на труд и заплащане. Тел. за контакт 0887 77 00 71.

Хотел "Перун" в гр. Сандански търси...

Хотел "Перун" в гр. Сандански търси да назначи готвач и помощник готвач. Добри условия на труд и заплащане. Телефон за връзка: 0897 94 70 94.

Транспортна фирма от град Петрич търси...

Транспортна фирма от град Петрич търси да назначи международни шофьор С+Е по релации Македония - Румъния - Гърция. Телефон за контакт : 0890 556 566

Фирма "Етиком" в град Петрич търси...

Фирма "Етиком" в град Петрич търси да назначи служители за производство на алуминиева и ПВЦ дограма. Предлага се добро заплащане. Опитът е предимство. За павече информация на място в производствената база, или на телефон 0889 23 53 70.

"Дизайн Софа" с. Марикостиново търси...

"Дизайн Софа" с. Марикостиново търси да назначи работници за производство на дивани. Опита в сферата е предимство, но не е задължителен. За повече информация: 0889 35 46 53.

Фирма търси да назначи работници в производствено

Фирма търси да назначи работници в производствено хале село Спатово, община Сандански за заготовка на свежи плодове и зеленчуци. Добри условия на труд и заплащане. За повече информация тел.0884 26 40 67 от 08 до 17 часа.

Шивашка фирма в град Сандански търси...

Шивашка фирма в град Сандански търси да назначи моделиер конструктор, шивачки, опаковка, опаковка и контрол и хора за краен контрол. Телефон за връзка: 0896 722 147

Резултати 1 - 20 от 28